Zijlstra, Sneek en Heerenveen, keurslager

Hollandse kwaliteit van Vleesvee Integratie Twente

Rundvlees is één van onze specialiteiten. Het rundvlees in onze slagerij wordt geleverd door Vleesvee Intergratie Twente (VIT). De VIT is met haar manier van werken betrokken bij alle schakels in de vleesveeketen en is daarmee in staat de kwaliteit en veiligheid optimaal te bewaken en de klant een constant product te leveren, voor een constante en correcte prijs.

VIT Passie voor mooi vee en vlees

VIT Passie voor mooi vee en vlees

Waar het om gaat in ons vak? Dat we de klant een puur en mals stuk rundvlees kunnen bieden. Met een constante, superieure kwaliteit, een heerlijke smaak en van goede komaf. Wij van Vleesvee Integratie Twente, kortweg VIT, delen die passie voor mooi vee en vlees met u als slager. Elke dag weer werken we samen aan een prachtig product. Mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Dat is waar het ons om gaat. In Twente werkt een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen, in een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is.

Koeien in de wei

De voeding van de dieren bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingredièˆnten zoals hooi, maismeel en tarwe. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur. In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. Het magere vlees kent een lager vetpercentage en is licht verteerbaar, het bevat veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden.

Koeien in de wei

VIT zorgt voor het welzijn van de dieren

Onze koeien en kalveren lopen het grootste deel van jaar in de wei en grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht.

Runderschnitzel

Runderschnitzel

Onze runderschnitzels zijn geselecteerd van de beste delen van het rund, en zijn daarom botermals. De runderschnitzels worden met een heerlijke kruidenolie ingesmeerd. Even om en om in de pan en u heeft in een handomdraai een heerlijke stukje vlees.

Carpaccio Misto

Carpaccio Misto

Een lekker dun gesneden lapje biefstuk, gevuld met verse bladspinazie en heerlijk gekruid met een eigen kruidenmelange.

Ribeye

Ribeye

Een echte rib-eye wordt gesneden van de fijne rib, deze zit net iets voor de entrecote. De kap van deze fijne rib wordt eraf gesneden waardoor alleen de appel van de rib overblijft, zeg maar het oog van de rib, vandaar de naam rib-eye. De marmering (vet in het vlees) van het vlees geeft aan een rib-eye een bijzondere lekkere smaak. Net als een biefstukje bakken en u heeft een overheerlijk stukje vlees. Eet smakelijk.

Zijlstra, Sneek en Heerenveen, keurslager

Pleinweg 14 - 16
8442CS Heerenveen
0513627444
maandag 12:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten

Zijlstra, Sneek en Heerenveen, keurslager

Scharnestraat 6
8601 BB Sneek
0515 414 154
maandag 12:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten